Velkommen til SpeakOn.no

AmpClamp WT-Pro

AmpClamp WT-Pro
kr 398,00

Art.nr.: ACWTPRO


På vårt lager :

Utsolgt

Men fortvil ikke, varen leveres på få dager dersom varen er på lager hos leverandør. Ta gjerne kontakt.

AmpClamp WT-PRO er verdens mest portable mikrofonstativ for oppmikking av gitar og bassforsterkere. Monteres på få sekunder, og lar deg flytte høyttaleren/forsterkeren uten å måtte flyte stativet etter. Ingen stativben å snuble i eller løse skruer og fester som gjør at mikken forandrer plassering.
• SpeakOn AS tar forbehold om eventuelle skrivefeil og prisendringer.
OR
Beskrivelse

Details

Brukes av verdens ledende PA firma, og plukker ikke opp rumling eller støy fra scenegulvet eller andre instrument på scenen. Passer perfekt til SM57 type mikrofoner og standard USA mikrofonholder (uten adapterhylsen) . Passer på alt fra små comboer til 412 kabinett og basskabinett av ulike slag.

Permanent plassering der høyttaleren låter best gir deg godlyden kveld etter kveld. Stativet er bare 16,5 cm langt og får lett plass i din gigbag, instrumentkasse. Leveres med en monteringsplate som festes på undersiden eller siden av kabinettet. Ekstra monteringsplater fins også for de som har flere amper å velge mellom, samt en egen brakett for mikrofoner med flat front som Sennheiser e609, 906, AKG models, etc.

Ampclamps