Velkommen til SpeakOn.no

Oversadler

Hvorfor bytte oversadel?

Nesten uansett hvilket strengeinstrument du spiller er oversadelen en av de viktigste delene når det kommer til performance, spillbarhet og lyd. Det er ganske utrolig hvor stor forskjell det å oppgradere denne lille delen gjør med instrumentet ditt. Oversadler som er utslitte eller dårlig konstruert i utgangspunktet fører ofte til ulyder/buzz, for høy/for lav action, dårlig spillbarhet eller ustabil stemming. 

Graph Tech-produktene vi fører er konstruert med høyeste grad av presisjon og utviklet av materialer som både låter og ser bra ut i tillegg til å være meget lett å jobbe med. Der hvor tradisjonelle materialer som bein, horn eller tre kan ha stor variasjon ifht. hardhet, konsistens, farge etc. er alle Graph Techs materialer helt jevne tvers gjennom. 

Materialer:

Graph Tech har skapt spesifikke materialer slik at du kan få mest mulig ut av ditt instrument. Enten du spiller elektrisk gitar eller bass, kassegitar, ukulele eller mandolin finnes det alternativer til ditt instrument. 


TUSQ
 produserer mer overtoner i mid- og øvre register på gitarer. TUSQ oversadler, sadler og strengepatroner har rikere omfang av overtoner uten uregelmessighetene man finner i elfenben, bein eller andre naturlige materialer. Bein og elfenben kan variere i hardhet selv i et lite stykke - strukturen i materialet kan derfor hindre jevn overføring av vibrasjoner mellom strengene og instrumentet. TUSQ ble derfor utviklet for å mest mulig effektivt overføre de riktige frekvensene fra strengene til treverket.


 
TUSQ XL & Black TUSQ XL 
er i likhet med TUSQ skapt for å forbedre lyden og ytelsen i ditt instrument. Materialet er impregnert med PTFE (teflon) som gjør at strengene ikke binder seg men glir fritt gjennom. TUSQ XL forbedrer stemmestabiliteten spesielt ved kraftige bends, aggressiv spilling eller heftig bruk av tremolo/vibsystemer. Velg fargen som passer best på ditt instrument!

På drop-in modellene med ferdige strengespor er det aller meste av jobben allerede gjort. Det eneste som behøves er en liten tilpasning for høyde, lengde og bredde. Dette gjøres enkelt med litt fint sandpapir. 


Oversadelemner er grovt tilpasset men strengespor må files i tillegg til høyde- lengde- og breddetilpasning. 

Helt blanke emner er også tilgengelig, disse kan brukes til å lage en oversadel (eller noe helt annet) helt fra scratch!

*Oversadlene er lagd for strengestørrelser mellom 9-42 og 11-49 på alle elektriske modeller, 10-47 og 12-53 på akustisk gitar og 40-95 til 50-105 på bassgitar. 

 

Rutenett Liste

Velg synkende rekkefølge

1-36 of 157

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rutenett Liste

Velg synkende rekkefølge

1-36 of 157

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5