Velkommen til SpeakOn.no

Roland FP-10 - Digitalpiano

Bilder

Roland FP-10 - Digitalpiano
kr 5 599,00

Art.nr.: FP-10


1 stk. på lager hos SpeakOn Larvik

Nybegynnermodellen FP10. Dette prisgunstige digitale pianoet er alltid klart for å spilles på. Her får du velkjent og autentisk klaviaturfølelse fra et 88-tangenters PHA-4 standard keyboard, akkompagnert av Rolands stemningsfulle SuperNATURAL pianolyder gjennom innebygde høyttalere eller hodetelefoner.
• SpeakOn AS tar forbehold om eventuelle skrivefeil og prisendringer.
OR
Beskrivelse

Details

Fantastisk ytelse, utrolig pris

Når inspirasjonen treffer, sett deg ned med den siste modellen i Rolands velrenomerte FP piano-serie: Nybegynnermodellen FP-10. Dette prisgunstige digitale pianoet er alltid klart for å spilles på. Her får du velkjent og autentisk klaviaturfølelse fra et 88-tangenters PHA-4 standard keyboard, akkompagnert av Rolands stemningsfulle SuperNATURAL pianolyder gjennom innebygde høyttalere eller hodetelefoner. Med det portable og plassbesparende designet er FP-10 det ideelle instrumentet for hjemmebruk, enten du øver teknikk på gjesterommet eller gir huskonserter i stua. I tillegg gjør Bluetooth®-tilkobling og kraftige innebygde funksjoner som ikke finnes i noen andre pianoer i denne prisklassen, FP-10 til et ideelt piano nummer to for mer erfarne pianister. 

Vær i musikken med det uttrykksfulle PHA-4 keyboardet

Å spille piano handler om å uttrykke seg. FP-10s PHA-4 standard keyboard gir en responderende følelse av et fint akustisk piano, med alle nyanser du forventer – enten du spiller hardt eller mykt, gjengitt med Rolands touch-detection-teknologi. Med high-resolution sensorer og escapement for raske repetisjoner på tangentene, formidler PHA-4 keyboardet selv de mest subtile nyanser i dynamikk og tone. Detaljrikdommen i pianoet er enorm, du vil for eksempel legge merke til at det er tyngre å trykke ned en tangent i bassregisteret og lettere oppe, akkurat som på et akustisk piano. Trykk ned en hvit tangent, og du vil bli overbevist over det revolusjonerende fukt-absorberende materialet som gjenskaper den naturlige teksturen og følelsen av ekte elfenben – og for uttrykksfulle pedalteknikker som “halv-pedal” kobler du enkelt og greit til DP-10 pedal (opsjon).

Autentisk lyd inspirerer nybegynnere å profesjonelle

Du kan finne andre instrumenter i FP-10s prisklasse – men ingen med pianolyd i samme liga. Rolands SuperNATURAL lydmotor leverer autentisk pianolyd som føles uttrykksfull og levende, uansett om du er en nybegynner som lærer deg grunnleggende teknikker eller en erfaren pianist som forventer detaljert artikulasjon og respons. Kraftige innebygde høyttalere gjør at rommet fylles av den dynamiske pianolyden. Eller du kan benytte hodetelefoner, som lar deg spille uten å forstyrre omgivelsene, døgnet rundt.

Få ny gnist og musikalsk kreativitet med innebygde lyder, øvingsfunksjoner og apper.

FP-10 er fylt til randen med moderne, digitale funksjoner, som gjør dine spilleøkter morsomme og produktive. Du kan fordype deg i alle musikksjangere, med innebygde lyder som orgel, elektriske pianoer og strykere. Du vil utvikle timingen din ved hjelp av den innebygde metronomen, og lære raskere med Twin Piano Mode som lar lærer og elev sitte side om side og spille i samme toneleie. I tillegg lar Bluetooth og MIDI-tilkobling deg koble deg til en verden av Digital Audio Workstations (DAW) og apper som spenner fra Apples GarageBand til Rolands Piano Partner 2*.

* Rytmefunksjonen i Piano Partner 2 er ikke tilgjengelig.

Det mest kompakte 88-tangenters digitale piano i sin klasse

Du foretrekker et 88-tangenters piano – men har ikke plass nok til et vanlig piano hjemme. Roland FP-10 er svaret. Det er det mest kompakte digitale pianoet med 88 tangenter i sin klasse, FP-10s beskjedne mål på 1284 x 256 millimeter (bredde/dybde) lar deg plassere instrumentet der du ønsker, og flytte det ved behov. For enda større fleksibilitet benytt det portable keyboard-stativet KS-12 – eller oppnå autentisk piano-look og et fjellstøtt oppsett med det dedikerte stativet KSCFP-10.