Velkommen til SpeakOn.no

Roland FP-30 - Digitalpiano

Roland FP-30 - Digitalpiano
kr 6 990,00

Art.nr.: 417011A38


På vårt lager :

Utsolgt

Men fortvil ikke, varen leveres på få dager dersom varen er på lager hos leverandør. Ta gjerne kontakt.

Kompakt størrelse, High-End Roland Piano ytelse

• SpeakOn AS tar forbehold om eventuelle skrivefeil og prisendringer.
OR
Beskrivelse

Details

Kompakt størrelse, High-End Roland Piano ytelse

Har du drømt om et piano i hjemmet ditt, men mangler plass eller budsjett til et fullskala instrument? Nå er ventetiden over. Det prisgunstige FP-30 gir deg Rolands anerkjente lyd, følelse og moderne funksjoner – i et 88-tangenters instrument av høyeste kvalitet, som enkelt får plass i et hvilket som helst rom. FP-30 er lett og transportabelt, perfekt for en turnerende musiker, eller på skoler hvor man vil flytte pianoet mellom ulike klasserom. Foruten piano, har FP-30 i tillegg mange andre typer lyder, innebygde øvings- og opptaksfunksjoner, samt Bluetooth® for trådløs tilkobling til populære musikkapper på smarttelefoner og nettbrett. Denne musikalske opplevelsen har tidligere vært uoppnåelig i en så strømlinjeformet innpakning.

Superb lyd og touch som tilfredsstiller den mest kresne pianist. 

FP-30s eksepsjonelle ytelse utkonkurrerer enkelt andre instrumenter i klassen. Rolands uovertrufne lyd og spillefølelse gir autentisk spillefølelse med maksimale uttrykksmuligheter. Dette gir et solid grunnlag for riktig læring med detaljert artikulasjon og respons som erfarne pianister krever. FP-30s avanserte SuperNATURAL Piano motor støttes av et kraftig innebygget lydsystem, sammen med et nyutviklet keyboard som arver touch, oppslipp og Ivory Feel-tangentene som finnes i våre high-end hjemmepianoer. 

Kraftige digitale verktøy for læring kreativitet og moro. 

Takket være den digitale lydmotoren går FP-30 langt forbi ethvert akustisk piano, og gir mer moro og produktivitet i dine spilleøkter. I tillegg finnes andre lydtyper som orgel, strings og kor, som lar deg utfolde deg i andre sjangere. Et utvalg tromme-patterns finnes også ombord. Det er mulig å legge to lyder oppå hverandre, eller å spille ulike lyder med hver hånd. Trådløs Bluetooth finnes innebygget og virker med MIDI musikk-apper på mobilenheter. USB-support lar deg spille sammen med dine favorittsanger og lar deg lagre SMF-sanger tatt opp med FP-30s opptaker. Twin Piano mode er ideelt for læresituasjoner hvor elev og lærer kan spille side om side i samme toneleie. Når du plugger inn hodetelefoner kan du fordype deg i musikken, natt som dag, uten å forstyrre romkamerater og naboer. 

Svært portabel, for et liv på farta

Tilgjengelig i hvit eller sort, Roland FP-30s slanke, elegante utseende gjør seg i et hvert rom. Det lette, kompakte designet passer inn i trange leiligheter, og gjør det enkelt å flytte pianoet når det behøves. Pianoet egner seg også meget bra utenfor hjemmet; det gir pianister og musikklærere et proft instrument som er ekstremt mobilt. For et mer tradisjonelt oppsett gir stativet KSC-70 og KPD-70 tre-pedal-enhet (begge opsjoner) et integrert utseende og klassisk pedalkonfigurasjon, mens fotavtrykket er mye mindre enn et typisk upright piano. En annen stor fordel er at KPD-70s pedaler kan brukes til hands-free sideskift i digitale noteløsninger som piaScore og Sheet Music Direct.