Velkommen til SpeakOn.no

Roland GO:MIXER

Roland GO:MIXER
kr 889,00

Art.nr.: GO:MIXER


På vårt lager :

Utsolgt

Men fortvil ikke, varen leveres på få dager dersom varen er på lager hos leverandør. Ta gjerne kontakt.

Kompakt lydmikser for smarttelefoner som både passer på skrivebordet og på farten.

• SpeakOn AS tar forbehold om eventuelle skrivefeil og prisendringer.
OR
Beskrivelse

Details

GO:MIXER er kompakt, portabel og enkel i bruk. Det gjør det til en drøm å spille inn lyd i høy kvalitet, til musikkvideoer og andre filmer som du lager med smarttelefonen din. Bare plugg inn GO:MIXER for å fange stereolyd til videoen din, mens du opptrer. Flere typer innganger gjør at du kan koble til en mikrofon, instrumenter eller mediaspillere, og mikse alt sammen i sanntid – mens du filmer. I stedet for å måtte forholde deg til den støyende monomikrofonen i telefonen din, eller å spille inn eksterne lydspor, som siden må synkroniseres i et videoredigeringsprogram, kan du nå spille inn lyd i super kvalitet i én enkelt operasjon. GO:MIXER er en ideell løsning for å gjøre lyden din i videoer på sosiale medier proffere, og gjør at du får flere visninger og tiltrekker deg flere følgere!


Høydepunkter

  • Liten kompakt lydmikser for smarttelefoner
  • Ideell for bruk både med datamaskiner og mobilenheter
  • Flere innganger—koble til en mikrofon, musikkinstrumenter og mediespillere
  • Plug and play—klar for å brukes rett ut av esken
  • Kabler for å koble til iOS- og Android-enheter følger med
  • Får driftsspenning fra smarttelefontilkoblingen; ingen batterier eller AC adapter trengs
  • Sender et stereo audiosignal gjennom sin USB-utgang. Noen Android smarttelefoner kan automatisk konvertere dette signalet til mono
  • Kanseller-senter-funksjon for karaoke


Med den flotte videokvaliteten som finnes i dagens smarttelefoner, har det aldri vært enklere å ta opp musikkopptredener og andre typer videoer enn nå. Men å få lyden i like bra kvalitet har vært en større utfordring. Som regel har man måttet bruke eksternt utstyr og tidskrevende editering i post-produksjon for å sikre et godt resultat. GO:MIXERs praktiske plug-and-play-funksjonalitet gir videoene dine proff lyd i sanntid. Det gjør at du kan fokusere på musikken i stedet for tekniske detaljer.

Med en overflate på bare 95 x 95 x 28 mm er GO:MIXER perfekt for mobilt bruk, og den tar ikke opp mye plass på skrivebordet hjemme. Den drives med strøm fra smarttelefonen, så ingen batterier trengs. Det er heller ikke behov for å installere spesielle drivere på telefonen din – bare åpne boksen, plugg inn og du er klar.

Hvis du liker å synge sammen med musikksamlingen din, har GO:MIXER en funksjon du vil elske! Bare koble musikkavspilleren til GO:MIXER og slå på den praktiske kanseller-senter-funksjonen som reduserer volumet på leadvokalen i hvilken som helst av sangene du vil synge med.

GO:MIXER lar deg kombinere fem lydkilder samtidig, med innganger for vokalmikrofon, gitar, stereo keyboard og to stereo linjeenheter (for eksempel mediespillere, trommemaskiner etc). Bare sett opp miksen mens du lytter til resultatet. GO:MIXER dekker alle behov innen lydmiks i én liten boks.

Musikk handler om lyd. Med god lydkvalitet i musikkvideoene dine kommer talentet ditt bedre fram, og gjør det enklere å bli lagt merke til. GO:MIXER gir ultra-ren stereo digital lyd, uten bakgrunnsstøy som ødelegger helhetsinntrykket. Om du bare har brukt den innebygde lydinngangen på telefonen din til musikkvideoer, vil du merke en umiddelbar forbedring når du bruker GO:MIXER!

Også når videoene dine ikke inneholder musikk, så kan GO:MIXER hjelpe deg å lage bedre produksjoner. Vlogs, tester, tutorials og annet innhold vil også bli bedre med høyere lydkvalitet. Dette vil gi presentasjonene dine profesjonell følelse, og gir deg muligheten til å blande fortellerstemme, bakgrunnsmusikk og lydeffekter med fantastisk lyd. GO:MIXER lar deg enkelt og effektivt produsere videoer med fremragende lyd.