Velkommen til SpeakOn.no

DPA d:facto™ Linear Vocal Mic w/DPA Handle for wired, Supercardioid

Bilder

DPA d:facto™ Linear Vocal Mic w/DPA Handle for wired, Supercardioid
kr 9 770,00

Art.nr.: DPA-FA4018VLDPAB


På vårt lager :

Utsolgt

Men fortvil ikke, varen leveres på få dager dersom varen er på lager hos leverandør. Ta gjerne kontakt.

Med ekte studiolyd for live-bruk er DPA d:facto™ de beste mikrofonene i sin klasse. Et state-of-the-art adaptersystem gjør det dessuten mulig å bruke d:facto med mange trådløse systemer.
d:facto™ Linear er den ekstremt lineære versjonen av d:facto™. Mikrofonkapselen 4018VL er en superkardioide basert på klassikeren 4011 og den har samme eksepsjonelle lydgjengivelse.
• SpeakOn AS tar forbehold om eventuelle skrivefeil og prisendringer.
Beskrivelse

Details

d:facto™ Linear Vocal Microphone

d:facto™ Linear er helt lik d:facto™ på alle områder, bare med et unntak: d:facto™ Linear har ikke diskanthevingen som d:facto™ har - den har en helt flat frekvensrespons.
d:facto™ Linear er designet for teknikerne som i enda større grad ønsker å sette sitt særpreg på soundet.

DPA d:facto™ Linear har en utrolig klar og detaljert lydgjengivelse som får det beste ut av alle vokalister, uansett genre. Dessuten et totalt overlegent nivå før feedback og meget effektivt pop-filter bygget inn i mikrofonen. Håndteringsstøyen er også blant den laveste for håndholdte mikrofoner.

d:facto™ Linear er like godt egnet til live som til opptak, med overlegent nivå før feedback og et robust tretrinns pop-filter bygget inn i mikrofonen.

Kontakt oss hvis du er interessert i andre varianter eller trenger hjelp til å velge den riktige mikrofonen til ditt bruk.

 

DPA Microphones' hjemmeside